Infobijeenkomst Tafeltje Dekje en personenalarmering

GEMEENTE BERG EN DAL – De gemeente Berg en Dal organiseert samen met Forte Welzijn op woensdag 2 november 2016 een bijeenkomst over maaltijdvoorziening en personenalarmering.

Forte_Welzijn-SWG

Deze bijeenkomst is voor mensen die wegens een beperking gebruik (gaan) maken van een dergelijke voorziening.

De bijeenkomst is in de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek. Belangstellenden kunnen de bijeenkomst bezoeken van 16:00 uur tot 18:00 uur of van 19:00 uur tot 21:00 uur. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Op de bijeenkomst krijgt u informatie over:
– Een tegemoetkoming van de gemeente in de kosten van maaltijdvoorziening en personenalarmering voor mensen met een laag inkomen.
– Verschillende leveranciers van bezorgde maaltijden en van personenalarmring. De leveranciers zijn ook aanwezig en kunnen hun producten persoonlijk toelichten.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
tonnie

ik ben net als de verschillende leveranciers , zoals omschreven, ook bezorgd over de continuïteit, kwaliteit en kosten aangaande de maaltijdvoorziening en personenalarmering. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Forte met uiterste inspanning zijn naam in welzijnswereld hierin waar kan maken . Hun doelstelling toch.

tonnie

Verschillende leveranciers van bezorgde maaltijden en van personenalarmring: suggestie als verbeterpunt.

wpDiscuz