Peutercafé Millingen; alles over motoriek

MILLINGEN AAN DE RIJN – Op 2 november 2016 is er van 10.00 tot 11.30 uur bij Humanitas (’t Gengske 5 in Millingen) weer een peutercafé. U bent er van harte welkom met uw peuter. Uw kind kan er lekker spelen en u kunt er andere ouders ontmoeten.

Kinderfysiotherapeut

Daarnaast is er ook extra aandacht is voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Deze keer komt kinderfysiotherapeut Kitty Langens wat vertellen over de motorische ontwikkeling. U krijg er ook allerlei tips en trucs om met uw kind ontwikkelingsgericht te leren spelen, en u kunt er meteen mee aan de slag te gaan!

Vragen

Heeft u nog vragen, dan kunt u deze stellen via [email protected] U hoeft zich niet aan te melden, het is gratis. En een kopje koffie of thee staat voor u klaar!

Samenwerking

Het peutercafé komt voort uit de samenwerking tussen ouders, Bibliotheek Gelderland-Zuid, Humanitas, GGD en het Sociaal Team Millingen.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 oktober, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Gerard

Het is toch niet de bedoeling dat deze site gebruikt wordt voor reclame van profit organisaties als fysio’s

Gertwien

Beste Gerard, wekelijks staan hier artikelen over van alleen nog wat. (Bierfeesten, wijnfeesten, tribute party, carnaval, hoppie dance, nieuwe scholen die leerlingen werven, enz. enz.

wpDiscuz