Berg en Daller komt klaar in café: werkstraf

BERG EN DAL/ARNHEM – De rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, heeft een 33-jarige man uit Berg en Dal veroordeeld tot het verrichten van een deels onvoorwaardelijke werkstraf (100 uur, waarvan 50 voorwaardelijk) met bijzondere voorwaarden.

De rechtbank heeft bewezen verklaard dat de man begin mei in een Arnhems café masturbeerde en vervolgens klaarkwam over de spijkerbroek van een nietsvermoedende cafébezoekster. De Officier van Justitie vond een voorwaardelijke celstraf van drie wekend passend, maar omdat de Berg en Daller nog geen strafblad had, spijt heeft en zijn excuses heeft aangeboden achtte de rechtbank dat niet nodig.

De man moet ook een schadevergoeding van € 400,- aan de vrouw betalen en zich laten behandelen voor zijn problemen.

Klik hier voor de uitspraak.

Bron: DeGroesbeek.nl, Rechtspraak.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
De Kuier.

En klaar is Kees😅

splinter

Een duur orgasme

Eigen rechter........

Thuis opzoeken die smerige mafketel en helemaal verrot slaan dat is pas een gepaste en leerzame staf ipv van een werkstrafje pfffff……………

Gramscher

Wie zaait zal oogsten.

Jan Norp

De redactie van De Groesbeek dient de reactie van Eigen rechter te verwijderen vanwege de passage “Thuis opzoeken en helemaal verrot slaan”. Zo gaan we in Groesbeek niet met elkaar om.

wpDiscuz