Sportjournalist Iwan van Duren geeft college in Beek

BEEK-BERG EN DAL – In de Bibliotheek Beek-Ubbergen kun je de komende vrijdagavonden weer terecht voor interessante colleges voor volwassenen. Bekend sportjournalist Iwan van Duuren geeft vrijdagavond 25 november een college over de ins en outs van de voetbalwereld.

voetbal_maffia_iwan_van_duren-dgb
Bekend boek in de voetballerij. Van Duren ging samen met college Tom Knipping op pad om een onderzoek te doen naar matchfixing. Afbeelding: Bol.com.

De colleges worden gegeven in het kader van de ‘Universiteit van Beek’.

Van Duren

Iwan van Duren werkt al jaren voor Voetbal International. Ook zien we hem regelmatig aan tafel bij Studio Voetbal en De Wereld Draait Door. Hij schreef meerdere boeken over het ‘lelijke gezicht’ van de voetbalwereld. Tijdens zijn college op 25 november in de Bibliotheek Beek-Ubbergen neemt deze onderhoudende sportjournalist ons mee naar een bijzondere plek: de skybox. Daar waar het gaat om de munten en niet om de punten.

18 november college over kamperen

Een week eerder, op vrijdagavond 18 november, hoor je van socioloog en uitgever Bert Loorbach alles over kamperen. Nergens ter wereld is kamperen zo populair als in Nederland. Bijzonder is dat deze passie door alle lagen van de bevolking wordt gedeeld. Er zijn veel manieren om te kamperen: van eenvoudig tot zeer luxe. De populaire reeks Rustiek Kamperen richt zich op de kampeerder die houdt van landelijke rust en kleinschaligheid. Meer weten over het runnen van een camping in Frankrijk en over deze Beekse uitgeverij? Kom dan op 18 november naar dit college.

Info

Locatie: Bibliotheek Beek-Ubbergen
Adres: Roerdompstraat 6-G, 6573BH Beek (gem. Berg en Dal).
Data: 18 en 25 november
Tijd: 20.00 tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.45 uur
Entreeprijs: leden en studenten €2,50, overige bezoekers €4,00. Kaarten verkrijgbaar in vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid en via www.obgz.nl/informatief.
Meer informatie: www.obgz.nl/informatief

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Sportjournalist Iwan van Duren geeft college in Beek

Reageren is niet toegestaan.