Feest van Licht 2016 in Orientalis

HEILIG LANDSTICHTING – Ook dit jaar organiseert Museumpark Orientalis het Feest van Licht.


Foto en rechten: Museumpark Orientalis.

Dit duurt van 17 december 2016 tot en met 8 januari 2017.

Kleurrijk

Beleef de kerstperiode met in het binnenmuseum de kleurrijke kersttentoonstelling en miniatuur-kermis. In het buitenmuseum treft u lichtobjecten, een kleine dorpskermis, een grote kerststal met dieren, prachtig verlichte gebouwen, optredens, onze traditionele lampionnenoptocht en nog veel meer.

Lichtroute

De lichtroute voert u langs het gezellige Parkcafé Boom naar het sfeervolle binnenmuseum, vervolgens naar de Karavanserai en zo door naar de Romeinse straat in Jeruzalem. Onderweg hoor je de zangkoren en ook dieren zullen op de route niet ontbreken. Jong en oud kunnen handwerken in het Kinderatelier. Aan de overkant brandt de open haard in de authentieke Romeinse Herberg.

Kerststallen

In het binnenmuseum ziet u kleurrijke kerstgroepen uit landen zoals Peru, Brazilië, Ecuador, El Salvador, Chili en Mexico. Uit Azië ziet u exotische kerstgroepen uit Thailand, Indonesië, Filipijnen en China. Kerststallen zijn ondenkbaar zonder dieren. Afhankelijk van de herkomst van de stallen zien we andere diersoorten rondom de kribbe. Van de traditionele os en ezel tot olifanten, waterbuffels, lama’s en alpaca’s.

Meer info staat op www.museumparkorientalis.nl en www.feestvanlicht.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.Tags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Feest van Licht 2016 in Orientalis

Reageren is niet toegestaan.