Van Venrooij doet onderhoud aan elementenverharding

GEMEENTE BERG EN DAL – Gebr. Van Venrooij BV uit Weurt mag de komende jaren (tot en met 2019) het onderhoud aan de elementenverharding binnen de gemeente Berg en Dal uitvoeren. Het bedrijf was in oktober de laagste inschrijver.

Foto: Van Venrooy BV.

Foto: Van Venrooy BV.

Met een prijs van € 248.660,- was Van Venrooij het goedkoopst. Nummer twee was Van Doorn Geldermalsen met een aanneemsom van € 275.887,66. Van Kesteren wilde het werk doen voor € 294.000 en Kuipers Leuth voor € 310.000,-. Het college heeft gekozen voor de laagste inschrijver, omdat deze ook aan alle eisen voldoet.

In juli kreeg Mouwrik te horen dat dat bedrijf het asfalt in de gemeente mag onderhouden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 4 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jack Tijpersma

Zo vreemd allemaal. Nog niet zo heel lang geleden stond hier te lezen dat Kuipers uit Leuth een opdracht gegund werd omdat dit bedrijf de beduidend laagste inschrijver was. Dat scheelde aanzienlijk met de nummer twee. Hoe kan het dan zo zijn dat Kuipers uit Leuth nu ineens beduidend hoger inschrijft. Is dit natte vingerwerk, zo van ‘laat ik eens een bedrag uit de hoge hoed toveren’. Of is dit weloverwogen calculatiewerk? Vreemd.

Drul

Je kunt je ook afvragen of van Venrooij er dik geld bij legt en straks middels meerwerk probeert te plussen.

theo p

Het is gewoon een corrupte bende,eerder werden vkesteren en van doorn allen voor een prijsaanbieding uit genodigd en wie nam het steenvast aan en vkesteren nam al het werk erom heen aan.En dan meneer Tijpersma aannemersbedrijf vMaurik ook een vriendje van bepaalde ambtenaren die kan het asfaltonderhoud maar liefst 25% goedkoper uit voeren danNTP ook een aannemer.

theo p

Geachte ambtenaren ik dacht dat kleine bedrijven niet aan alle verplichten konden voldoen,en hoe was het ook alweer de plaatselijke werkgelegenheid moest toch worden gestiemileerd . vDoorn geen berg en dalers in dienst en gebrvVenrooy minimaal???????

wpDiscuz