Energie besparen voor bedrijven en instellingen

GEMEENTE BERG EN DAL – Bent u ondernemer en wilt u energie besparen? Kom dan 30 november tussen 13.30 en 15.00 uur naar Sporthal Heuvelland in Groesbeek.

Sporthal_Heuvelland_Groesbeek_2013_DG1

Daar organiseert het Energieconvenant Berg en Dal een bijeenkomst over energie besparen en duurzaam ondernemen. Voor de leden én voor geïnteresseerde ondernemers.

Duurzame sporthal en supermarkt

Hans de Raef van de gemeente Berg en Dal vertelt over het verduurzamen van de sporthal en Nico de Witt over de verduurzaming van de Plus supermarkt in Beek.

Voor ondernemers en instellingen

Het Energieconvenant is een werkplaats voor ondernemers en instellingen. De deelnemers aan het convenant willen jaarlijks tussen de 3% en 5% CO2-uitstoot verminderen door energiebesparingen en het opwekken van duurzame energie.

Aanmelden

Bent u nog niet actief bezig met energiebesparing, maar heeft u wel interesse in deelname en het gebruik van de Milieubarometer? Wij verwelkomen u graag op 30 november. U kunt zich vrijblijvend aanmelden bij Arjan Vernhout via [email protected] of 06-38280817.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Energie besparen voor bedrijven en instellingen

Reageren is niet toegestaan.