Wandeling ‘winterrust’ op de Heerlijkheid Beek

BEEK-BERG EN DAL – December is voor veel mensen echt een feestmaand. Met gezelligheid, pakjes, etentjes en veel drukte.


Foto: Ton Rothengatter.

In de natuur is dat net omgekeerd. Daar heerst stilte. Een mooi moment dus om naar buiten te gaan en te genieten van de rust.

De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert daarom op woensdag 7 december een winterwandeling op de Heerlijkheid Beek. De boswachter wandelt met u vanuit Beek de steile helling op. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de Gelderse Poort met op de voorgrond het kerkje van Persingen. Op de terugweg voert de wandeling u over de Elyseese Velden en zult u begrijpen waarom dit gedeelte ‘oord van de gelukzaligen’ wordt genoemd.

Start: 14.00 uur bij het beeld van het wasvrouwtje tegenover het voormalige gemeentehuis, Rijksstraatweg 139, 6573 CL Beek-Ubbergen. Men kan de auto parkeren aan de achterzijde van het voormalige gemeentehuis. Duur: ca. 2 uur. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van geldige donateurskaart. Reserveren niet nodig.

Informatie: www.glk.nl/evenementen, Anton van der Velde, tel. 06-16651048 of Jan Taat, tel. 06-83086024

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Wandeling ‘winterrust’ op de Heerlijkheid Beek

Reageren is niet toegestaan.