Voorlichtingsavond inbraakpreventie: Berg en Dal

BERG EN DAL – In onze gemeente vinden jaarlijks ongeveer honderd (pogingen tot) woninginbraken plaats.


Gemeenschapshuis Kerstendal (2014).

Hoe maakt u de kans op een woninginbraak zo klein mogelijk? De gemeente Berg en Dal organiseert in de hele gemeente voorlichtingsavonden over inbraakpreventie.

Dinsdag 13 december is de volgende, in Dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal. Deze avond is met name voor bewoners uit Berg en Dal en Heilig Landstichting, maar inwoners uit andere kerkdorpen zijn uiteraard ook van harte welkom. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Tips van een ex-inbreker

Burgemeester Slinkman heeft het initiatief genomen voor de avonden en verzorgt zelf de inleiding. Daarna krijgt u tijdens deze bijeenkomst handige tips van wijkagent Rianne Willems en van ex-inbreker Evert Jansen, ook bekend van het televisieprogramma “De inbreker”. Zij laten u op boeiende wijze zien wat de zwakke plekken in uw huis zijn en vertellen hoe u inbrekers kunt weren. Hoe gaat een inbreker te werk, wat doet de politie en wat kunt u zelf doen? U hoort en ziet het allemaal.

Aanmelden

U kunt zich tot 12 december opgeven voor deze informatieavond door het sturen van een e-mail naar [email protected]. U kunt ook bellen met telefoonnummer 14024. Vermeld in uw e-mail a.u.b. uw naam en adres en het aantal personen waarmee u komt.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Voorlichtingsavond inbraakpreventie: Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.