Cursus “Geweldloze Communicatie” in Beek

BEEK-BERG EN DAL – Soms raak je gefrustreerd of vertwijfeld als je in een moeizaam gesprek de verbinding niet voelt die je wil.

Geweldloze Communicatie

Geweldloze Communicatie blijkt vaak een sleutel die oude patronen kan doorbreken. Eenvoudige (non)verbale spelopdrachten brengen denken en voelen in beeld als aanvulling op het gesprokene. Het model van Marshall Rosenberg (grondlegger van Geweldloze Communicatie) biedt handvatten om die verbinding steeds opnieuw te zoeken en aan te gaan. We kijken naar wat er in ons – in de ander leeft en wat we samen nodig hebben. We leren dat zó onder woorden brengen dat er wezenlijk contact ontstaat.

Trainen

Op vijf avonden maken we onder begeleiding van Maarten Hurts en Lidwine Janssens kennis met het model van Geweldloze Communicatie. We trainen dan zowel verbaal als non verbaal onze communicatie met als doel deze te verhelderen. Daarbij maken we ons de vier pilaren van het model enigszins eigen, waardoor we steeds beter zien, horen en voelen welke (ver)houding(en) en (non) verbale taal mensen onderling verbinden en welke ons scheiden.

Hurts en Janssens

Maarten Hurts heeft als leerkracht, schoolbegeleider, adviseur, trainer en coach vaak Geweldloze Communicatie ingezet om mensen eigen mogelijkheden te laten hervinden in concrete situaties. Lidwine Janssens heeft als leerkracht, schoolbegeleider, opleider van docenten theater vaak spel en fysieke opdrachten ingezet om communicatie bewust te worden en te verhelderen. Samen geven ze de cursus.

Info over cursus

Wanneer? Vijf maandagavonden: 9 – 23 januari, 6- 20 februari en 6 maart 2017.
Waar?  Bibliotheek Beek – Ubbergen: Roerdompstraat 6 6573 BH Beek
Tijd? 19.30 -22.00 uur (inloop 19.15 uur)
Aantal? Maximaal 12 en minimaal 10 deelnemers
Prijs € 75 voor 5 bijeenkomsten, korting voor wie dit nodig heeft. Vooraf betalen o.v.v. naam en WBK Geweldloze Communicatie op rek nr: NL56 TRIO 0786 8053 15 t.n.v. J.A.L. van Dinther Ubbergen

Inschrijven

Inschrijven kan tussen 1 en 21 december via [email protected].
Je bent pas ingeschreven als je je hebt aangemeld en € 75, – hebt overgemaakt.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Cursus “Geweldloze Communicatie” in Beek

Reageren is niet toegestaan.