Moeder en dochter uit Groesbeek overleden na aanrijding trein

GROESBEEK-BREEDEWEG / NIJMEGEN – Twee personen zijn maandag om het leven gekomen na een aanrijding met een trein. Dat gebeurde op de overweg ter hoogte van de Sionsweg/Scheidingsweg/Panovenlaan in Nijmegen. Ook zijn er 4 honden overleden, één heeft het overleefd.


Maandagochtend had er een ernstig ongeval plaats op het spoor aan de Scheidingsweg in Nijmegen. Foto: Piet Spanjers

De voetgangers zouden samen met de honden de overweg zijn overgestoken, terwijl de spoorbomen al omlaag waren. Op basis van het eerste onderzoek gaat de politie uit van zelfmoord, maar verder onderzoek moet dit nog definitief uitwijzen.

Treinverkeer tussen Cuijk en Nijmegen was tijdelijk niet mogelijk. Verkeer is omgeleid. Voor de machinist van de trein, de reizigers en getuigen is slachtofferhulp beschikbaar, laat de politie weten.

Update 29-11-2016, 08:00 uur
Het betreft een moeder (69) en haar dochter (43) uit Breedeweg-Groesbeek. Dit meldt het AD. De twee zouden een teruggetrokken leven leiden met hun dieren.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 november, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
karin

ik heb een (sterk) vermoeden dat het groesbekers zijn gezien het filmpje op de gelderlander site waarin een auto te zien is. maakt het natuurlijk niet erger of minder erg, maar wel dichtbij 🙁

jannie

Triest.

Da’s knap Karin….!

Piet

Karin bedoel je die kleine rode auto?

Karin

Ja die rode. Ik weet natuurlijk niet of het zo is maar ik schrok er wel van. Ik ken die mensen een beetje. Waar die rode duimpjes vandaan komen snap ik ook niet.

Andre

Zijn inderdaad mensen uit Groesbeek , ik herken het rode autootje ook .

Karin

Jij dus ook André… Als het waar is dan is dit een heel triest einde van jarenlange ellende en verdriet in dit gezin 🙁

Andre

Ben zojuist door de betreffende straat gelopen en het wagentje is weg , huis is donker , is inderdaad een triest einde , zoals jij het omschreef Karin

stom

Hier krijg ik kippevel van.wens de familie en vrienden veel sterkte toe

Karin

Ik heb eraan gedacht er langs te rijden maar durfde niet. Het lijkt er nu dus wel heel erg op. Bah wat sneu

groesbeker

triest verhaal inderdaad, maar er zijn nog altijd betere oplossingen te vinden.
Wat te denken van de mensen wie hierin betrokken zijn geraakt…sterkte allen.

charles

vraag mij af waar die Karin zich druk om maakt, Groesbekers, rode autootje. Volgens mij zijn er ergere dingen aan de hand hier

Voor de familie en kennissen is dit inderdaad heel triest. Maar denk ook eens aan wat het voorval voor de machinist, de toeschouwer(s) en de hulpverleners heeft betekend. Vooral voor hen die de plaats des onheils weer in orde moesten maken.

wpDiscuz