Fletcher Kerstwensboom bij Val Monte en Erica

BERG EN DAL – In Fletcher Parkhotel Val Monte en Erica, beiden gelegen in Berg en Dal, kan vanaf woensdag 7 december weer een kerstwens achtergelaten worden in de kerstboom.

Zesde keer

Parkhotel Val Monte hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en organiseert daarom voor de zesde keer de campagne: De Fletcher Kerstwensboom. In deze kerstboom kunnen gasten en buurtbewoners een speciale kerstbal ophangen. Op deze kerstbal kan men aangeven wie een 3-gangen verrassingsdiner voor twee personen verdient en waarom deze persoon dit verdient.

3-gangen diner

De kerstbal, die in het hotel verkrijgbaar is, kan in de boom gehangen worden tot en met zaterdag 31 december 2016. Na afloop van de campagne wordt contact opgenomen met de winnaar van het 3-gangen verrassingsdiner. Naast de kerstbalactie organiseert Parkhotel Val Monte nog andere leuke kerstactiviteiten.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Fletcher Kerstwensboom bij Val Monte en Erica

Reageren is niet toegestaan.