Subsidie Energiebesparing eigen huis

GEMEENTE BERG EN DAL – Sinds september 2016 kunt u van het Rijk zo’n 20% subsidie krijgen voor het isoleren van uw dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. U moet dan wel tenminste twee van deze dingen laten isoleren.

Energieplein_Berg_en_Dal_logo-DGB

Extra subsidie

Als u besluit uw huis op twee manieren te isoleren dan kunt u ook subsidie krijgen voor andere maatregelen die energie besparen. Bijvoorbeeld voor een isolerende buitendeur en een douche met warmteterugwinning. Wilt u uw huis nog energiezuiniger of zelfs helemaal energieneutraal maken? Dat levert u €4000,- extra subsidie op.

Hoe kunt u subsidie aanvragen?

Wilt u meer weten over de subsidie of misschien gelijk subsidie aanvragen? Kijk dan op www.rvo.nl. Ook op www.energieplein-bergendal.nl vindt u de subsidie-informatie samengevat in een handige hand-out. Daar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op die manier blijft u automatisch op de hoogte van (nieuwe) subsidieregelingen, lokale initiatieven, evenementen en meer.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Subsidie Energiebesparing eigen huis

Reageren is niet toegestaan.