Schrijfmarathon: schrijft u mee tegen onrecht?

GEMEENTE BERG EN DAL – Vrijdag 9 december schrijven burgemeester Mark Slinkman, raadsleden en medewerkers van de gemeente tussen 10:00 uur en 11:00 uur brieven voor Amnesty International.

Ze schrijven brieven en kaarten voor mensen die worden gemarteld om wat ze geloven, die worden gediscrimineerd om wie ze zijn of worden vastgezet omdat ze voor hun mening uitkomen. Schrijft u ook mee?

Een dag te vroeg

De burgemeester, raadsleden en medewerkers van de gemeente dragen met de actie bij aan de Schrijfmarathon van Amnesty International (klik). Amnesty organiseert de Schrijfmarathon elk jaar op de Dag van de Rechten van de Mens. Omdat die dag dit jaar op zaterdag valt heeft burgemeester Mark Slinkman de raadsleden en medewerkers uitgenodigd om op vrijdag 9 december mee te schrijven.

Wilt u ook meedoen?

Verspreid over de hele wereld, schrijven mensen tijdens de Schrijfmarathon miljoenen brieven en kaarten. Wilt u ook meeschrijven? Graag! U kunt brieven schrijven via de website van Amnesty Internationa. U kunt vrijdag 9 december tussen 10.00 en 11:00 uur terecht in het gemeentehuis aan het Dorpsplein 1 in Groesbeek. Op zaterdag 10 december kunt u tussen 11.30 en 13.30 uur terecht in de bibliotheek in het Kulturhus in Beek.

U hoeft zelf niets mee te nemen

Als u mee wilt doen, hoeft u niks mee te nemen. Zowel in het gemeentehuis als in de bibliotheek ligt informatie over de mensen voor wie wordt geschreven. Er zijn ook voorbeeldbrieven en schrijfmateriaal.

Schrijf mee tegen onrecht!

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Schrijfmarathon: schrijft u mee tegen onrecht?

Reageren is niet toegestaan.