Vredeswens Reichswald: lichtketting op Kartenspielerweg

GROESBEEK/KRANENBURG – Burgerinitiatief Tegenwind in het Reichswald nodigt medestanders en sympathisanten uit voor een vredige samenkomst op zondag 18 december.


Reichswald. Foto: Mariska den Uijl.

Start is om 16.30 uur bij de parkeerplaats op de Kartenspielerweg – ingang aan de kant van Grafwegen.

Kaars mee

Heike Boot van het burgerinitiatief: “Wij zullen een kort overzicht geven van de huidige stand van zaken rondom de geplande aanleg van de windturbines. Aansluitend zullen wij de natuur en het bos in het bijzonder, warm toespreken. Korte bijdragen zijn van harte welkom. Breng allemaal een kaars mee. Het beste zijn grafkaarsen in plastic met een deksel, voor het geval dat het gaat regenen”.

Lichtketting

Hij vervolgt: “Wij zullen daarna een lichtketting vormen op de Kartenspielerweg. Komt allen met vrienden, kennissen en de hele familie en neem kaarsen mee om duidelijk te maken, dat wij ons nog steeds beschermend voor het bos opstellen.”

Voor en na de samenkomst is er gelegenheid om bij Boscafé Merlijn in Grafwegen het Winter Wonderland te genieten (geopend vanaf 13:00 uur), met braadworst, Glühwein en stemmige muziek.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
R. Ommel

Oei een lichtketting op de Kartenspielerweg Daar hebben de duitsers niet van terug.

wpDiscuz