Rob Verheijen in “Dorpsplein”

GROESBEEK/BERG EN DAL – Zondag 18 december is Rob Verheijen, CDA- fractieleider in de gemeente Berg en Dal, te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Presentator John Peters zal met hem praten over de plaatselijke politiek, de onderlinge verhoudingen, het belang van de burger, de relatie met burgemeester en wethouders, de bespreking over actuele items.

Zeer zeker ook over de fusiegevolgen voor de burger van Groesbeek na ongeveer twee jaar en waar zijn partij de komende tijd voor gaat en blijft staan. Ook een gesprek over de gemeenteraadsverkiezingen van 2018: weet hij nu al dat hij wil doorgaan. En wat vindt hij van de verkiezingsstrijd die nu ook landelijk losbarst?

Luistert u naar het Dorpsplein a.s. zondag van 13.00 uur tot 14.00 uur (of de vier weken erna via uitzending gemist van deze omroep). Op de zondagen 25 december en 1 januari is er geen Dorpsplein. Zondag 8 januari is het programma terug.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Rob Verheijen in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.