Kunstschaatsbaan tijdens Winter Tivoli

BERG EN DAL – Vanaf 23 december kun je tijdens Winter Tivoli je schaatskunsten laten zien op de kunstschaatsbaan op het terras bij pretpark Tivoli.

Voor de beginner zijn er schaatshulpjes voorhanden. Is schaatsen nog een beetje te eng? Je kunt ook lekker springen op het winterluchtkussen.

Je betaalt slechts € 1,50 voor 30 minuten schaatsen. Schaatsen zijn gratis te leen (€ 10,- borg). Voor het behoud van de baan is het helaas niet mogelijk om je eigen schaatsen te gebruiken. Voor de veiligheid wordt aangeraden kinderen handschoenen aan te doen.

Kom naast het schaatsen ook lekker spelen en genieten van binnenspeeltuin Fun City, de airtrampoline, luchtkussen, legotafel, zandtafel, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations en dagelijkse animatie. De overige attracties en speeltoestellen in het pretpark zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kunstschaatsbaan tijdens Winter Tivoli

Reageren is niet toegestaan.