Bijeenkomst windmolens Reichswald gaat niet door

GROESBEEK/KRANENBURG/KLEVE – De firma ABO Wind AG uit Wiesbaden heeft een omgevingsvergunning aangevraagd bij de Kreis Kleve voor de bouw en het gebruik van 12 windmolens in het Reichswald.

De bezwaren die tegen deze aanvraag zijn ingediend zouden op 24 januari besproken worden. Kreis Kleve heeft de gemeente laten weten dat deze bijeenkomst niet door gaat.

Meer tijd nodig

De Kreis heeft meer tijd nodig om alle ontvangen bezwaren te toetsen en mee te nemen in het vergunningentraject. Zij verwachten uiterlijk februari 2017 meer duidelijkheid te hebben over een nieuwe datum voor de bijeenkomst. Zodra hierover meer bekend is bij ons, laten wij u dit weten.

Geen persoonlijk bericht

Heeft u bezwaar tegen de aanvraag ingediend? U ontvangt geen persoonlijk bericht over het niet doorgaan van de bijeenkomst. Op verzoek van de Kreis Kleve informeert de gemeente Berg en Dal u daarom hierover via een persbericht.

Vragen?

Indien u hierover vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met het districtsbestuur Kleve via telefoonnummer 0049 (0)2821-850. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] of voor meer informatie kijken op www.kreis-kleve.de.

Dossier windmolenpark Reichswald.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

T stinkt wer nie

Fikkie

Geen wind…….scheisse.

Gerrit

Kort samen gevat, bijeenkomst komt er niet, windmolens wel. Leve een Europa !!!!

wpDiscuz