Nieuwjaarsconcert 2017 De Fraps – De Kèls

LEUTH – Begin 2017 met een bezoek aan het nieuwjaarsconcert De Fraps – De Kèls.

nieuwjaarsconcert_de_fraps_de_kels-2017-dgb

Het vorige nieuwjaarsconcert is De Fraps en De Kèls en hun beider fans bijzonder goed bevallen. Zo zeer dat besloten is om het jaar 2017 ook weer gezamenlijk in te wijden.

De Fraps hebben een mooie keuze gemaakt uit hun omvangrijke repertoire met een rijke keuze aan prachtige blaasmuziek onder andere uit het Egerland en het daaraan grenzende Bohemen. De Kèls hebben een keuze gemaakt uit het grote aantal liederen dat zij in de loop van de tien jaar van hun bestaan hebben ingestudeerd. Het aantal telt inmiddels meer dan 100 titels van Nederlands-, Duits- en Engelstalige evergreens uit de jaren zestig en zeventig.

Mensen, die deze jaren bewust hebben meegemaakt (her)kennen deze muziek en weten deze muziek te waarderen. Muziek waar iedereen zich weer terug voelt gaan naar een tijd, die voor hen belangrijk was of soms nog steeds is. Maar ook de jongeren weten de muziek uit de tijd van hun ouders in toenemende mate te waarderen.

Komt allen, het gaat weer een groots nieuwjaarsconcert worden.

Info

Datum: Zondag 15-01-2017
Waar: Zaal De Vriendenkring te Leuth
Entee: 5 euro
Aanvang: 14:00 uur (zaal open 13:00 uur)

Kaarten zijn te bestellen bij:
• De Fraps: [email protected]
• De Kèls: [email protected]

Uiteraard zijn kaartjes ook te bestellen via leden van De Kèls of leden van De Fraps. Als de kaartjes niet zijn uitverkocht, dan zijn ze ook nog op 15 januari aan de kassa van De Vriendenkring te verkrijgen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 december, 2016 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
miel fransen

Dat wordt weer een gezellige middag, van harte welkom!

wpDiscuz