Voorleesdagen in bibliotheken Berg en Dal

BEEK/KEKERDOM/LEUTH/MILLINGEN – Voorlezen is altijd een klein feestje én belangrijk voor de taalontwikkeling.

Extra aandacht

Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen eind januari extra aandacht voor voorlezen, met leuke activiteiten in bibliotheken. Kinderen t/m 6 jaar kunnen deze periode gratis, zonder inschrijfkosten, lid worden van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Voor steeds weer een ander mooi voorleesboek uit de collectie.

Ruth Bakker

Op 4 februari geeft bekroonde actrice en auteur Ruth Bakker een voorstelling in de Bibliotheek Beek. Als het stoere meisje Loet leest ze voor uit het boek de kleine walvis. Verteltalent Ruth brengt het verhaal, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve, muzikale en spontane manier. De voorstelling begint om 11.00 uur. Let op, bij de voorstelling is beperkt plaats, dus koop vooraf je kaartjes.

Kekerdom, Millingen en Leuth

Natuurlijk wordt er volop voorgelezen tijdens de Nationale Voorleesdagen. Op kinderdagverblijven, scholen en in bibliotheken. In Bibliotheek Kekerdom wordt elke donderdag om 15.00 uur voorgelezen tussen de boeken, in Bibliotheek Beek elke 2e en 4e woensdag van de maand om 14.15, in Bibliotheek Millingen elke 2e en 4e vrijdag van de maand om 14.00 uur. Het Peutercafé in de Bibliotheek Leuth, in samenwerking met Sociaal team Kekerdom, Leuth en Millingen gaat in op het belang van voorlezen, kersverse ouders zijn met hun peuter op 6 februari om 10.00 uur welkom voor tips en advies.

Meer lezen over onze activiteiten, de abonnementsactie en binnenkort ook de leukste voorleestips? Kijk op www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Voorleesdagen in bibliotheken Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.