Inschrijving Nijmeegse Fiets4daagse 2017 van start

REGIO – Gezien de weersverwachtingen kunnen de schaatsen misschien wel uit het vet gehaald worden, maar de organisatie van de Fietsvierdaagse houdt zich alvast bezig met een nieuwe editie van hun zomerse evenement.

Dat blijkt uit onderstaand persbericht.

Goede voornemens

Na de zonnige 2016 editie wordt de fietstraditie van de Nijmeegse Fiets4daagse weer voortgezet in 2017. In het laatste weekend van augustus kunnen deelnemers de prachtige omgeving van Nijmegen ontdekken en genieten van gezelligheid. Dat veel mensen goede voornemens hebben gemaakt voor 2017 is goed te merken aan het aantal inschrijvingen.

Verbeteringen

Op 24, 25, 26 en 27 augustus gaat de Nijmeegse Fiets4daagse weer plaatsvinden. Iedere dag heeft zijn eigen thema. Tijdens de route kom je langs verschillende cultuur-historische plekken. Het is mogelijk om een aantal dagen (1, 2 of 3) van de Nijmeegse Fiets4daagse te fietsen. Iedere dag kunnen de deelnemers kiezen tussen een lange of korte route. Naar aanleiding van alle feedback van de deelnemers van vorig jaar, zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd om het nog een leuker fiets 4daagse feest voor jong en oud te laten worden.

Start en finish bij In De Kazerne

Dit jaar wordt er elke dag gestart en gefinisht bij In De Kazerne Nijmegen. Deze historische en groene locatie is uitermate geschikt voor een mooie en gezellige start/ finish van de Nijmeegse Fiets4daagse. Daarnaast zal er elke dag een stempelpost zijn waar deelnemers water en fruit krijgen. De leukste superstops van vorig jaar worden weer aangedaan en er komen ook weer wat nieuwe culinaire en culturele stops bij.

Inschrijven

De Nijmeegse Fiets4daagse is er voor jong en oud en iedereen is welkom. Inschrijven voor de Nijmeegse Fiets4daagse is vanaf vandaag mogelijk via de website www.nijmeegsefiets4daagse.nl. Het is toegestaan om met een e-bike aan de Nijmeegse Fiets4daagse mee te doen. De inschrijving sluit op 20 augustus of wanneer de inschrijvingslimiet van 1500 bereikt is. De kosten van de Nijmeegse Fiets4daagse zijn €25,- voor 4 dagen of €7,50 per dag.

Bron: DeGroesbeek.nl, Fietsvierdaagse


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Inschrijving Nijmeegse Fiets4daagse 2017 van start

Reageren is niet toegestaan.