[Foto’s/Video] Concert Fraps en Kels in Leuth

LEUTH/GROESBEEK – Het Nieuwjaarsconcert van 2017 van De Fraps uit Leuth was een herhaling van het succesvolle concert in samenwerking met de Kels uit Groesbeek in 2016.


Het nieuwjaarsconcert van de Fraps en de Kels was dit jaar weer goed bezocht. Foto: Wil Gipman.

Tweede keer

Het vorige nieuwjaarsconcert, en dat was de eerste editie, is De Fraps (Leuth) en De Kèls (Groesbeek) en hun beider fans bijzonder goed bevallen. Zo zeer dat besloten is om het jaar 2017 ook weer gezamenlijk in te wijden. Wil Gipman was aanwezig en leverde weer het nodige voor ons aan: tekst, video’s en foto’s. Onze dank daarvoor!

Genieten

In een overvolle zaal van “De Vriendenkring” in Leuth genoten zondagmiddag 350 muziekliefhebbers van het Nieuwjaars duo concert van De Fraps en De Kels. De Fraps stond onder leiding van dirigent Jaap van Herwaarden en De Kels van Louis van de Waarsenburg. Het concert bestond onder ander uit herkenbare Evergreens uit de jaren 60/70. Met deze mix werd weer een bijzondere en geslaagd concert gegeven voor de vele mee deinende bezoekers!

Wil Gipman

Onderstaand één video en wat foto’s. Voor meer materiaal verwijzen wij u door naar de blog van Wil Gipman


Foto’s met dank aan Wil Gipman!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s/Video] Concert Fraps en Kels in Leuth

Reageren is niet toegestaan.