Berg en Dal krijgt peuterspeelzaal: De Ratel

BERG EN DAL – In bijna ieder dorp van onze gemeente is een peutergroep (voorheen peuterspeelzaal) aanwezig, maar in Berg en Dal nog niet.

Ouders die geen gebruik kunnen of willen maken van kinderdagopvang zijn voor hun peuter aangewezen op de peutergroepen in Groesbeek of Beek. Tot nu!

Peutergroepen in scholen

Kindercentrum Domino werkt op alle scholen in Berg en Dal en Groesbeek nauw samen met de school om de doorgaande ontwikkelingslijn zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, zodat peuters een zo goed mogelijke start kunnen maken op de basisschool. Daarom vestigen wij onze peutergroepen in de scholen en werken wij samen met het team van de scholen.

Titus Brandsmaschool: peutergroep De Ratel

Binnenkort opent Peutergroep De Ratel in de Titus Brandsmaschool in Berg en Dal zodat alle peuters in Berg en Dal in hun eigen dorp terecht kunnen. De Ratel opent op dinsdag- en donderdagochtend en is toegankelijk voor kinderen van ouders die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag (tweeverdieners of alleenstaande werkende ouders) én voor peuters met ouders die niet in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag (alleenverdieners of niet werkende ouders). In het laatste geval betalen ouders een inkomensafhankelijke ouderbijdrage aan Domino.

Maximaal 16 peuters

Peuters komen altijd 2 dagdelen spelen op de peutergroep. Er is plaats voor 16 peuters. Op de peutergroep krijgen peuters tussen 2,5 en 4 jaar in een veilige en stimulerende omgeving de ruimte krijgen om te spelen en zich te ontwikkelen in hun eigen tempo, als aanvulling op de speelmogelijkheden thuis.

KDV De Bellenboom

Ouders met een uitgebreidere opvangvraag kunnen natuurlijk nog steeds terecht op ons kinderdagverblijf De Bellenboom in Berg en Dal. Deze groep grenst aan de school en werkt ook samen met het team van de school aan de doorgaande lijn.

Inloop

De peutergroep opent haar deuren vanaf 6 februari aanstaande. Op 7 en 9 februari is er tussen 13:00 uur en 14:00 uur een inloopuurtje voor alle ouders met interesse, nieuwsgierigen, buurtbewoners of andere geïnteresseerden. Adres: Patrijsweg 2, Berg en Dal (in de school).

Meer informatie?

Heeft u interesse in de peutergroep of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met het kantoor van Kindercentrum Domino 024-3976320 of [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Berg en Dal krijgt peuterspeelzaal: De Ratel

Reageren is niet toegestaan.