Derde Open Dubbeltoernooi TV De Oorsprong

BEEK-BERG EN DAL – Van 18 tot en met 26 maart zal Tennisvereniging De Oorsprong uit Beek (gemeente Berg en Dal) haar derde open dubbeltoernooi organiseren.

Iedereen die lid is van een bij de KNLTB aangesloten vereniging kan meedoen. Het toernooi wordt gespeeld op de zes nieuwe all-weather Smashcourt banen.

Voorgaande edities succesvol

De twee vorige edities van dit voorjaars-dubbeltoernooi waren een succes. Veel spelers ontwaken tegen deze tijd uit de winterslaap en voor de competitiespelers is het net voor het seizoen een uitstekende warming-up. Voor, tijdens en na de wedstrijden is het gezellig toeven in de kantine met uitzicht op de banen. Ook het publiek en de meegebrachte supporters kunnen van hieruit de wedstrijd van hun favorieten volgen.

Inschrijven

Voor deze 3e editie van het Oorsprong Open Dubbeltoernooi kunt u inschrijven in de categorie├źn 3 t/m 8 in de onderdelen HD, DD, GD. Om iedereen meer dan een partij te kunnen laten spelen zullen de wedstrijden worden gespeeld in poules. Inschrijven is mogelijk tot 13 maart via www.toernooi.nl onder de naam “Oorsprong Open Dubbeltoernooi”.

De Oorsprong

De Oorsprong is een actieve vereniging met ruim 350 leden, twee trainers (waarvan een trainer speciaal voor de jeugd), 6 Smashcourt banen en een gezellige kantine. De nieuwe Smashcourt banen hebben de speeleigenschappen van gravel, maar zijn zomer en winter bespeelbaar.

Naast de tennisbanen is er een zgn. beweegtuin aangelegd waar iedereen, ook niet-leden, zijn of haar conditie op peil kan houden.

Het park is gelegen Alde Wetering 6, 6573 AZ, Beek, bij het Wylerbergmeer.
Website: www.tvdeoorsprong.nl
Facebook: TV de Oorsprong

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Derde Open Dubbeltoernooi TV De Oorsprong

Reageren is niet toegestaan.