[Foto’s / Video] Opening Brasserie Kulturhus in Beek

BEEK-BERG EN DAL – Het Kulturhus in Beek-Berg en Dal bestaat 10 jaar en zaterdagmiddag werd na een grondige verbouwing en uitbreiding de daarin nieuw gevestigde Brasserie geopend.


Opening Brasserie Beek. Foto: Wil Gipman.

Ans Verhoeven en Roger Vanderschaeghe zijn de exploitanten van de Brasserie.

Lint

Gedeputeerde mevr. Bea Schouten van de provincie Gelderland en burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal knipten het lint door. Wethouder Erik Weijers was ook aanwezig.

Openingsdag en feestavond

Vooraf had bestuursvoorzitter mevr. Liny Toenders in haar welkomswoord uitgesproken dat dit dé plek is waar iedereen zich thuis voelt en waar allerlei activiteiten voor en door de Beekse gemeenschap kunnen plaats vinden. Op de openingsdag waren er nog diverse optredens, zoals die van het Kinderkoor en de Garde Beekse Heerlijckheden. Aansluitend daarop was er nog een spetterende feestavond.

Beeldmateriaal

Bert Roodbeen was zaterdag aanwezig en maakte foto’s. Die kunt u vinden door hier te klikken. Ook Wil Gipman was aanwezig. Enkele van de door hem genomen foto’s staan hieronder. Voor een uitgebreider verslag, meer foto’s en veel video’s van de opening verwijzen wij u uiteraard door naar zijn blog.


Foto’s met dank aan Wil Gipman!

Bron: DeGroesbeek.nl e.a


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jean-Paul

Er is een gedeputeerde, een wethouder en een burgemeester aanwezig evenals vele anderen. Er word een heus lintje doorgeknipt. Wat is er aan de hand? Het moet welhaast iets groots en belangrijks zijn, dat kan niet anders. En….? “O, er word een brasserie geopend”!

wpDiscuz