Er even tussenuit: mantelzorgers en pottenbakken?

GEMEENTE BERG EN DAL – Mantelzorg en pottenbakken. Een wonderlijke combinatie, maar het kan op woensdag 15 februari in Millingen!

Mantelzorg_Berg_en_Dal-DGB

U kunt op die dag pottenbakken bij Marian van der Meer. Het resultaat is niet het belangrijkste. Door met je handen bezig te zijn, raakt je hoofd even heerlijk leeg. Het kan ook een gemakkelijke manier zijn om andere mantelzorgers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Iets wat door heel veel mantelzorgers als prettig wordt ervaren.

Deze activiteit is op woensdag 15 februari van 10.00-11.30 uur bij Marian van der Meer, Lincolnstraat 16 te Millingen. U bent van harte welkom, maar laat wel even weten als u komt. Dat kan tot uiterlijk twee dagen van tevoren.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? U kunt contact opnemen met Thea de Wijse, op werkdagen tussen 09:00 uur en 11:00 uur: 0481-43 11 05 of per mail [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Er even tussenuit: mantelzorgers en pottenbakken?

Reageren is niet toegestaan.