Bezoek groep 8 Martinusschool aan gemeentehuis

GROESBEEK/MILLINGEN AAN DE RIJN – In januari bezochten twee gemeenteraadsleden de Martinusschool in Millingen aan de Rijn. De school is op dit moment bezig met een project over onder andere (lokale) politiek. De raadsleden hebben toen iets over dit onderwerp verteld.


Foto: Gemeente Berg en Dal.

Discussie

Als vervolg hierop bracht groep 8 van de school maandag een bezoek aan het gemeentehuis. De kinderen zijn ontvangen met limonade en een koek. De kinderen discussieerden met burgemeester Mark Slinkman over vluchtelingen en statushouders en met wethouder Alex ten Westeneind over afval en hondenpoep.

Ideeën

Het leek een beetje op een “echte” raadsvergadering, er werd ook door de microfoons gesproken. Voor de hondenpoep en het afvalprobleem op speelveldjes werd door de kinderen verschillende ideeën naar voren gebracht om dit op te lossen. Zoals gratis hondenpoepzakjes en plaatsen van meer prullenbakken. Al met al twee geslaagde middagen!

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bezoek groep 8 Martinusschool aan gemeentehuis

Reageren is niet toegestaan.