Cursus ‘Omgaan met geld’ van ROC Nijmegen

GEMEENTE BERG EN DAL – Op dinsdag 14 maart start weer de cursus ‘Omgaan met Geld’ van het ROC Nijmegen in Groesbeek. Er is nog plaats en de cursus is gratis.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Gezelligheid en elkaar helpen

In de cursus krijg u hulp bij het ordenen van uw papieren. U krijgt tips om goedkoper boodschappen te doen of te besparen op andere kosten. U leert in de cursus een begroting te maken. Zo krijgt u een beter beeld wat uw inkomsten zijn en wat u elke maand aan kosten heeft. Ook kunt u leren van tips en ervaringen van de andere cursisten. Of zij van u! Gezelligheid en elkaar helpen is belangrijk in de cursus.

Wanneer en waar?

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 19.00 uur tot 21.30 uur op de dinsdagavond. De cursus wordt gegeven in Voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39. Als er voldoende aanmeldingen zijn in de andere dorpen van de gemeente, start er nog een groep in Ooij of Millingen.

Meer informatie of aanmelden

Wilt u meer informatie of uzelf aanmelden? Dan kunt u contact opnemen met het ROC Nijmegen Basiseducatie, via [email protected] of telefoonnummer 024-8904024/0900-9509.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Cursus ‘Omgaan met geld’ van ROC Nijmegen

Reageren is niet toegestaan.