Politie waarschuwt na inbraken Kekerdom en Millingen aan de Rijn

KEKERDOM/MILLINGEN AAN DE RIJN – Deze week hebben Kekerdom en Millingen aan de Rijn te maken gekregen met inbraken.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Vijf keer geprobeerd, drie keer gelukt

In totaal probeerden de inbrekers vijfmaal ergens binnen te komen. In twee gevallen bleef het bij een poging. Dat was in de Weverstraat (Kekerdom) en de Burgemeester Reijmersstraat (Millingen aan de Rijn). Driemaal was het wel raak: Weverstraat, Wethouder Koenenstraat (Millingen aan de Rijn) en Vissersstraatje (Millingen aan de Rijn).

Millingen aan de Rijn

Met name in Millingen aan de Rijn wordt er de laatste tijd veel ingebroken. Eind december zijn er in één nacht vier inbraken gepleegd. “Inbrekers weten Kekerdom en Millingen steeds vaker te vinden. Het vermoeden bestaat dat de daders vanuit Duitsland werken”, aldus de politie via Facebook. “Getuigen graag melden via 0900-8844.

Whatsapp

Om inbraken zoveel mogelijk te voorkomen worden er vanuit de gemeente Berg en Dal voorlichtingsavonden georganiseerd. Ook is men bezig met een gemeentedekkend Whatsapp-netwerk om verdachte situaties zo snel mogelijk aan elkaar (en de politie) te melden.

Bron: Politie Berg en Dal, DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Babs

….en zal je toch op de voorlichtingsavond zitten…terwijl er dan juist net bij je ingebroken wordt….

wpDiscuz