[Update] Gewapende overval op Spar-supermarkt in Ooij

OOIJ – De Spar aan de Reinier van Ooiplein in Ooij is donderdagavond overvallen.

De politie stuurde omstreeks 19:00 uur een Burgernet-melding, waarin werd aangegeven uit te kijken naar drie licht getinte mannen in donkere kleding. De buit zou zo’n 5.000 euro bedragen.

Niet veel later zijn er in Malden vier mannen aangehouden. “Het onderzoek gaat verder”, aldus de politie.

Update 03-03-2017, 18:00 uur
Donderdagavond 2 maart heeft de politie vier mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een overval op een supermarkt in Ooij eerder die avond.

Rond 19:00 uur werd de politie gealarmeerd dat er een gewapende overval was gepleegd op een supermarkt aan het Reinier van Ooijplein in Ooij. Daar waren net voor sluitingstijd drie mannen de winkel binnengelopen. Een medewerker moest onder bedreiging van een vuurwapen, of iets dat daarop leek, de kassalade afgeven. Een tweede medewerker kwam te hulp, maar werd door de mannen geslagen en geschopt. Vervolgens zijn de mannen de winkel uitgerend.

Tip
Op basis van een waardevolle tip van een getuige heeft de politie rond half acht op de Rijksweg in Malden vier inzittenden van een auto aangehouden. Het gaat om vier mannen in de leeftijd van 15 tot 22 jaar, afkomstig uit Malden, Veldhoven en Eindhoven. In de auto trof de politie goederen aan die mogelijk een link hebben met de overval. Dit wordt verder onderzocht. De vier zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor en verder onderzoek.

Getuigen gezocht
De politie is nog op zoek naar getuigen die vlak voor of na de overval verdachte personen rond de supermarkt hebben gezien of iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken kan hebben. Hebt u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
henk

Hard aanpakken die gasten. Ze weten niet wat ze de medewerkers ( slachtoffers) aandoen. Jaren in de bak en als het medelanders zijn opzouten.

Toontje

Dit is nog maar het begin. Weet wat u doet met uw stem op 15 maart.

wpDiscuz