Lente-Evenement bij Oortjeshekken in Ooij

OOIJ – Op zondag 26 maart 2017 organiseert de ondernemersvereniging Beleef Rijn Waal voor de derde keer haar Lente-Evenement.

Ditmaal is gekozen voor de bijzonder mooie locatie Hotel Restaurant Oortjeshekken in Ooij. Van 11.00 uur tot 17.00 uur zal op het erf van het restaurant een gezellige markt te vinden zijn.

De Gelderse Poort

Met het Lente-Evenement beoogt de vereniging Beleef Rijn Waal meer bezoekers naar de Gelderse Poort te trekken. De Gelderse Poort, doorsneden door drie stromen, is een fiets- en wandelgebied bij uitstek. De recreatieondernemers willen hun gasten graag laten zien welke mogelijkheden zij te bieden hebben, niet alleen aan de toeristen, maar ook aan de bewoners van het gebied zelf.

Jong en oud

Zij presenteren zich op een markt door middel van informatie en/of demonstratie. Het evenement is er voor jong en oud. Kinderen zullen zich goed kunnen vermaken op het Lente-Evenement, terwijl hun ouders kunnen genieten van de markt, muziek en lekkere hapjes. Het Lente-Evenement laat zich uitstekend combineren met een bezoek aan de Millinger Theetuin. Op 26 maart opent de theetuin het nieuwe seizoen met ‘Lentbeeld’, een expositie van zeven kunstenaars uit Nijmegen en omgeving.

Vorig jaar trok het Lente-Evenement ruim 1000 bezoekers naar Buitengoed De Panoven. Meer informatie en een fotoverslag van het Lente-Evenement 2016 is te vinden op de website van Beleef Rijn Waal.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Lente-Evenement bij Oortjeshekken in Ooij

Reageren is niet toegestaan.