Van Randwijckweg Beek weer open voor verkeer

BEEK-BERG EN DAL – De Van Randwijckweg in Beek-Berg en Dal ligt er weer strak bij.


De nieuwe Van Randwijckweg in Beek-Berg en Dal. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Aanvankelijk zou de weg tot en met 31 maart zijn afgesloten voor verkeer, maar dit weekend was er geen sprake meer van een wegafsluiting.

Veel gedaan

De laatste weken is men bezig geweest met groot onderhoud aan de weg. Voetpaden zijn vernieuwd, er zijn LED-lichtmasten geplaatst en er ligt nieuw asfalt met een aanliggende fietsstrook voor fietsverkeer heuvelop. Daar zijn ook paaltjes langs gezet, waar je als automobilist wel even voor moet waken.

Oversteken, fietsverbod

Die strook stopt overigens ergens halverwege, waarna men over moet steken om de route elders (een smallere weg) te vervolgen. Ook grote groepen wielrenners zouden dat dus moeten doen. Over de veiligheid in de nieuwe situatie valt dus nog wat de discussiƫren. Tot slot zijn er parkeerhavens bij gekomen en ligt er onder aan de Van Randwijckweg een vluchtheuvel.

Foto’s

Gezien de weersomstandigheden was het vandaag een mooi moment om even een kijkje te nemen naar het resultaat. De foto’s staan in het album hieronder, maar eerst nog een voor en na foto (april 2016 en maart 2017)

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Teun

Als dit de definitieve situatie is, dan is dat naast zeer teleurstellend voor de recreatieve fietser ook behoorlijk gevaarlijk. Ik hoor ook geruchten dat de gedwongen oversteek halverwege slechts tijdelijk is. Weet iemand hoe het zit?

wpDiscuz