Tuindag gemeente Berg en Dal 2017

GEMEENTE BERG EN DAL – Op zondag 25 juni a.s. organiseren we in de gemeente Berg en Dal de tweede gezamenlijke Open Tuindag.

Vorig jaar was het met meer dan 30 deelnemers een grandioos succes. Heb jij een tuin die je graag eens aan anderen wilt laten zien? Meld je dan aan voor deelname of voor de informatieavond op dinsdag 16 mei. Mail naar [email protected] Bellen mag natuurlijk ook: 06 53896533.

Niet verwarren!

Onlangs stond er in deze krant ook al een oproep voor een Tuindag, en wel die van de landelijke vereniging Groei en Bloei. Om verwarring te voorkomen willen we het verschil even uitleggen. Groei en Bloei houdt haar tuindagen in een grote regio: het gehele Rijk van Nijmegen en West Maas en Waal. Het duurt een heel weekend: 17 en 18 juni en er zijn ook professionele en zeer grote tuinen die entree heffen.

Wat is het verschil?

Onze Tuindag is alleen in de eigen gemeente Berg en Dal, het is maar 1 dag, namelijk zondag 25 juni, en alle tuinen doen gratis mee. Bovendien kun je zowel grote als kleine tuinen bezoeken. Heb je een bloementuin, moestuin, bostuin, vijvertuin en wil je meedoen, neem dan contact met ons op. We stellen geen voorwaarden aan deelnemers, behalve dat ze liefde en passie hebben voor hun tuin en het leuk vinden om ook eens anderen in de tuin te ontvangen.

Website

Op onze website www.tuindagbergendal.nl kun je al wat informatie aantreffen. In de loop van mei zal deze verder worden aangevuld. En op onze informatieavond kun je praten met ervaren deelnemers en horen wat de plannen voor dit jaar zijn. We zouden het leuk vinden om van je te horen!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tuindag gemeente Berg en Dal 2017

Reageren is niet toegestaan.