Tentoonstelling “Oorlog in het Rijk van Nijmegen” 2017

MOOK – De Stichting Remember September 1944 zet op zaterdag 1 april en zondag 2 april a.s. de deuren van haar museum weer open.

De Stichting heeft door jarenlange contacten met onder andere veteranen van de 82e American Airborne Divisie en met burgers uit de omgeving van Mook, Groesbeek en Nijmegen veel informatie beschikbaar gekregen over de oorlogsjaren in het Rijk van Nijmegen. De speciaal ingerichte tentoonstelling over de Tweede Wereldoorlog in het Rijk van Nijmegen vertelt het verhaal van de inwoners, de bezetters en de bevrijders in de periode 1940-1944.

De Stichting verzamelt en krijgt nog immer spullen uit deze oorlogse periode al dan niet in bruikleen van burgers uit de omgeving, waarmee zij in staat is een compleet beeld te schetsen van deze streek in oorlogstijd.

Geïnteresseerden in deze tentoonstelling zijn komende zaterdag én zondag tussen 12.00 uur en 17.00 uur van harte welkom in de expositieruimte in de Koningin Julianastraat 8 te Mook.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tentoonstelling “Oorlog in het Rijk van Nijmegen” 2017

Reageren is niet toegestaan.