Stuk Ketelstraat naar Grafwegenerstrasse geasfalteerd

GROESBEEK-DE HORST – Het laatste stuk van de Ketelstraat in Groesbeek-De Horst naar de Grafwegenerstrasse (Kranenburg, DE) is sinds enige tijd geasfalteerd.

Voorheen was dit gedeelte onverhard en slecht begaanbaar voor de automobilisten.

Er is gewacht met het asfalteren tot de opening van de grensovergang de Altena-Hettsteeg, zodat er niet teveel verkeer over de Ketelstraat zou gaan rijden. Dit zou voor een betere spreiding moeten zorgen. De Altena-Hettsteeg is sinds 2015 geopend.

Men kan de geasfalteerde weg nu gebruiken voor een korter ritje naar Kleve of Kranenburg.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Peter
Heeft veel te lang geduurd. Eindelijk weer een fatsoenlijke verbinding! Nu nog de fietsverbindingen. Bij grensovergang Grafwegen moet je over een aantal drempels. Voor auto’s is dit begrijpelijk, fietsers moeten er echter ook overheen, er omheen is bijna niet te doen. Aan het einde van de Cranenburgsestraat is de overgang langs de camping een ramp. De zandweg zit vol diepen kuilen waar je bijna niet meer omheen kunt. Zeker met regenweer bijna niet te doen en moeten fietsers langs de Altene. Deze route is echter een heel stuk om en gevaarlijk vanwege de vele slingers. De oplossingen voor autoverkeer zijn… Lees meer »
Toontje

@ Peter: “De oplossingen voor autoverkeer zijn fantastisch.” Nou… fantastisch…

Peter

Heel vreemd dat ik zo veel negatieve reacties krijg op de vraag om ook fatsoenlijke fietsverbindingen met onze Duitse buren. Voor de duidelijkheid, de drempels moeten bij overgang Bredeweg Grafwegen vooral blijven maar fietsverkeer moet er geen last van hebben.

wpDiscuz