Avondvierdaagse Berg en Dal 2017 gaat niet door

BEEK-BERG EN DAL/OOIJ/UBBERGEN – De Avondvierdaagse Berg en Dal (voorheen Ubbergen) die dit jaar gepland stond voor 30 mei tot en met 2 juni 2017 gaat niet door.

Dat laat de organisatie weten. Bij de Avondvierdaagse Berg en Dal lopen de routes door Beek-Berg en Dal, Berg en Dal, Ooij en Ubbergen.

Ondanks de voorbereidingen en de herhaaldelijke oproepen voor nieuwe bestuursleden en vrijwilligers, heeft men tot nu toe onvoldoende hulp bij het uitvoeren van de bestuurlijke taken. “Tevens kunnen wij als bestuur door verschillende redenen dit jaar niet voor 100% werken en daardoor niet bij machte om de organisatorische taken zorgvuldig uit te voeren. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van de deelnemende kinderen en ouders niet garanderen”, schrijft de organisatie.

Voor de Avond4daagse in 2018 zijn er nieuwe bestuursleden nodig om dit evenement te organiseren. Mocht je belangstelling hebben om er voor te zorgen dat de Avond4daagse volgend jaar wel kan doorgaan, meld je aan! Men zoekt nog een vrijwilligerscoördinator, route coördinator en een verkeersregelaars coördinator.
Ervaring is niet nodig, enthousiasme is genoeg!

Wil jij meer informatie, neem contact op via [email protected].

NB: Er is ook een Avondvierdaagse in Millingen en Groesbeek. Voor zover bekend gaan die gewoon door!

Bron: DeGroesbeek.nl, Avondvierdaagse Ubbergen/Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Diep triest.

Anita

En nu de Nijmeegse Vierdaagse afschaffen…

wpDiscuz