Reünie Mariaschool Beek op 27 mei

BEEK-BERG EN DAL – Op tv is ‘De reünie’ al jarenlang een hit.


Maria en Sylvia voor de Brasserie in Beek.

En inderdaad: hoe leuk is het niet om je oude klas- en schoolgenoten na zo’n lange tijd weer eens te zien? Gedurende al die jaren heb jij je misschien ook weleens dingen afgevraagd als:

• Wie zaten er ook weer allemaal bij mij in de klas?
• Wat is er van hen geworden?
• Waar zijn ze beland?

Wij, Maria Gielen-Lukkezen en Sylvia de Witt, in ieder geval wél!

“Sorry mannen”

Wij blikken graag vooruit, maar ook terug in de tijd en daarom hebben wij het plan opgevat om een reünie te organiseren. Zelf kwamen wij in 1966 op de Mariaschool in de Roerdompstraat in Beek, maar ook degenen die hier een paar jaar eerder of later in de eerste klas kwamen, zijn van harte welkom. Om het een beetje overzichtelijk te houden, is deze reünie alleen bedoeld voor de ‘meisjes van de meisjesschool’.
Sorry mannen! Wellicht is er voor jullie een andere keer een reünie!

27 mei, Brasserie Beek

De reünie vindt plaats op zaterdag 27 mei 2017 in Brasserie Beek, Roerdompstraat 6, van 14.00 tot 17.00 uur. Daarna is er de gelegenheid om te blijven eten (op eigen rekening). Brasserie Beek heeft zo’n drie tot vier gerechten en er is altijd een vegetarisch gerecht.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] en 15 euro over te maken op rek. nr. NL35ABNA0537035192 ten name van F.S.M. de Witt. Ken jij mensen die dit ook moeten weten? ZEG HET VOORT!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten



Tags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Reünie Mariaschool Beek op 27 mei

Reageren is niet toegestaan.