Start hoogseizoen op recreatiegebieden van Leisurelands

BEEK-BERG EN DAL – Op maandag 1 mei aanstaande gaat het hoogseizoen officieel van start op de recreatiegebieden van Leisurelands rondom Nijmegen: Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas en Wylerbergmeer.

Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. Het bezoek aan de recreatiegebieden is gratis, alleen voor het parkeren betaalt u parkeergeld.

Volop activiteiten en leuke evenementen

Een duik nemen in het verkoelende water, lekker zonnen, een potje golf spelen, een wandeling maken, mountainbiken, waterskiën of spelen op de vele speeltoestellen; op de recreatiegebieden van Leisurelands kan het allemaal. Tevens staan tal van publieksevenementen op het programma. Op 27 mei vindt dancefestival Emporium plaats op Berendonck, en op 17 en 18 juni de Strong Viking Obstacle Run Water Edition. In het weekend van 23 t/m 25 juni is op Groene Heuvels het evenement Down The Rabbit Hole en op Wylerbergmeer vindt op 25 juni de derde editie van Ibiza Life Style Market plaats.

Herintroductie hoog – en laagtarief parkeren

Per 1 mei wijzigt het parkeertarief voor het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) naar € 5,- voor voertuigen tot zes meter en € 10,- voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. Dit tarief werd al eerder gehanteerd tot 2014. Voor het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) wijzigt het tarief naar € 3,- voor voertuigen tot zes meter en € 6,- voor voertuigen van 6 tot 15 meter. Voor frequente bezoekers is een parkeerjaarkaart de overweging waard. De parkeerpas is geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. Tot 1 mei aanstaande profiteert men nog van de voorverkoopactie. De parkeerpas kost dan slecht € 39,50 via de website: www.leisurelands.nl.

Geen honden in hoogseizoen

Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands. Op Berendonck en Mookerplas is een aparte hondenwandelroute die ter plekke staat aangeduid. Vanaf 1 oktober zijn honden weer van harte welkom.

Meer informatie over Leisurelands op www.leisurelands.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Start hoogseizoen op recreatiegebieden van Leisurelands

Reageren is niet toegestaan.