Notaris Teun Timmermans in “Dorpsplein”

GROESBEEK/BEEK-BERG EN DAL – Zondag 30 april is Teun Timmermans te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Via een notaris kan en moet vaak veel vastgelegd worden. Daar zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen in geweest. Het betreft vaak zakelijke vastleggingen, maar de consequenties voor mensen zelf zijn ook vaak groot.

Presentator John Peters praat met hem over wat vastleggingen met mensen kunnen doen. Welke zijn de ontwikkelingen in erfrecht, recht van schenking, de verschillen in persoonlijke testamenten met die van 20 jaar geleden. Wat is nu precies een levenstestament? Wordt er ook steeds meer vastgelegd in persoonlijke en zakelijke documenten? Vergeten mensen niet al te gemakkelijk de notaris in te schakelen? En is de notaris voor iedereen te betalen?

O.a. hierover een gesprek van 13.00 uur tot 14.00 uur. Het programma is vier weken na zondag via uitzending gemist van de omroep te beluisteren.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jean-Paul

Ik kan alvast een ding verklappen: Een notaris is godsgruwelijk duur.

wpDiscuz