Bewoners Nonnenkamp mogen met haag doen wat ze willen

MILLINGEN AAN DE RIJN – Bewoners van de Millingse wijk Nonnenkamp die een haag op eigen terrein hebben mogen daar mee doen wat zij willen.

Geen verplichtingen meer

In de wijk zijn er 40 huishoudens die zo`n haag hebben. In de koopakte staat dat zij deze niet mogen verwijderen en ook is opgenomen dat de gemeente Berg en Dal de haag onderhoudt. Van die bepalingen stapt de gemeente nu af, waardoor beide partijen geen verplichtingen meer hebben. Dit geldt overigens alleen voor de bewoners die dat ook echt willen.

Haag vervangen of zelf onderhouden

Van de 40 huishoudens zijn er 16 die de haag willen weghalen of hem zelf willen onderhouden. De 40 huishoudens hebben een brief met antwoordformulier ontvangen en aan kunnen geven wat hun wensen zijn. 24 huishoudens hebben gereageerd; 11 willen de haag vervangen voor iets anders, 5 huishoudens willen de haag zelf onderhouden en de overige 8 vinden het wel best dat de gemeente dit blijft doen.

Ook wordt er nog een bewonersavond georganiseerd om te praten over het parkeren, een kunstwerk, verlichting en te hard rijden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bewoners Nonnenkamp mogen met haag doen wat ze willen

Reageren is niet toegestaan.