Stadswandeling voor mantelzorgers

NIJMEGEN – Op woensdag 10 mei om 14.00 uur wordt er speciaal voor mantelzorgers een stadswandeling door Nijmegen georganiseerd.

De wandeling duurt tot 15.45 uur.

Hans Eysbouts

Hans Eysbouts weet ontzettend veel over de binnenstad van Nijmegen. Laat u betoveren door de prachtige geschiedenis tijdens deze stadswandeling. En kom tegelijkertijd in contact met andere mensen die ook voor hun partner, familie of bekende zorgen. Het is een mooie combinatie. De start is om 14.00 uur bij bushalte ‘Kelfkensbos’ en de route is 4.5 km. Het eindpunt is ook weer bij deze bushalte.

Mantelzorg Berg en Dal

Deze stadswandeling is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Laat het ons weten: 06-13 85 9106 (mantelzorgtelefoon) of [email protected] of bel op werkdagen tot 13.00 uur naar Forte Welzijn 085 – 040 60 66.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Stadswandeling voor mantelzorgers

Reageren is niet toegestaan.