Gemeente start met programma “Sjors Sportief”

GEMEENTE BERG EN DAL – Vanaf het nieuwe schooljaar start de gemeente Berg en Dal met het sportstimuleringsprogramma ‘Sjors Sportief’.

Sjors Sportief richt zich op basisschoolleerlingen en is voor verenigingen een goede manier om leden te werven.

Vrijblijvend kennis maken met sporten

Met Sjors Sportief krijgen basisschoolkinderen de kans om na schooltijd kennis te maken met allerlei sporten zonder direct lid te hoeven worden van een vereniging. De sportverenigingen en sportaanbieders die deelnemen aan de actie kunnen hun vereniging en activiteit of kennismakingscursus gratis promoten in het kleurrijke Sjors Sportief-boekje. Sjors Sportief is onderdeel van de totale aanpak ‘Sportstimulering Berg en Dal’

Sjors Sportief

Sjors Sportief is inmiddels in ruim 60 gemeenten een bewezen formule en zorgt voor een toename van jeugdleden bij verenigingen. Ook is het een goede manier voor kinderen om hun talenten te ontdekken.

Deelname verenigingen

Verenigingen die kinderen willen laten ervaren welke sport goed bij hen past kunnen zich aanmelden voor Sjors Sportief via www.sportstimulering.nl. De activiteit en de vereniging worden dan geplaatst in het wervende Sjors Sportief boekje.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gemeente start met programma “Sjors Sportief”

Reageren is niet toegestaan.