Tijd voor taart! Heel Berg en Dal Bakt 2017

BERG EN DAL – Het was vorig jaar een groot succes en dus heeft Berg en Dals Bloei besloten om “Heel Berg en Dal Bakt” een vervolg te geven.


Smakelijk! Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De 2017-editie staat gepland voor zondag 11 juni 2017. De locatie is nu niet het parkeerterrein bij Hamersveld, maar dorpshuis Kerstendal. Aanvang is 14:00 uur.

30 deelnemers bij 1e editie

Vorige zomer waren er maar liefst 30 deelnemers die ieder aardig wat moeite hebben gedaan om de buurt te laten zien wat ze kunnen. Genoeg werk dus voor de jury om alle gebakken taarten te testen. De jury bestond uit Hans de Echte Bakker, Jos Verstegen en burgemeester Mark Slinkman. Dat zal dit jaar wederom het geval zijn, waardoor het drietal het ontbijt en avondeten die dag dus even kan overslaan.

Aanmelden

De Berg en Dallers lijken in ieder geval talent te hebben en kunnen hun creaties ook dit jaar weer aan de buurtbewoners tonen. De culinair artiesten die dit jaar mee willen doen moeten zich vóór 8 juni 2017 aanmelden. Dat kan als volgt:

Mail onderstaande gegevens naar [email protected]:

• Naam, telefoonnummer en mailadres;
• De categorie waarin je mee wilt doen: zoete taart/cake, hartige taart, taart uit koelkast (monchou, kwark) of de Misbaksel.

11 juni

Op 11 juni kunt u uw (mis)baksel tussen 14:00 uur en 14:30 uur neerzetten bij de aangewezen kraam. Vanaf 14:30 uur kan het feest voor de smaakpapillen beginnen; de jurering begint dan. Aansluitend kunnen aanwezigen nog wat taart eten, mits de jury nog wat over laat… Omstreeks 16:30 uur is de bekendmaking van de prijswinnaars.

Voor kinderen is er, behalve taart, een springkussen, een schminkster en kunnen er cupcakes versierd worden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tijd voor taart! Heel Berg en Dal Bakt 2017

Reageren is niet toegestaan.