Nieuw: “Berg en Dalse conciërge van het jaar”

GEMEENTE BERG EN DAL – D66 Berg en Dal organiseert dit jaar een nieuwe verkiezing: de “Berg en Dalse conciërge van het jaar”.

Het is de eerste keer dat zoiets in de gemeente Berg en Dal georganiseerd wordt.

Steuntje in de rug

Met deze verkiezing wordt het onderwijsondersteunend personeel door D66 in het zonnetje gezet. Jongeren horen naar school te gaan in een veilige, schone, inspirerende en stimulerende omgeving. Iedereen die zijn bijdrage levert aan het leerklimaat van onze jongeren hoort op steun te kunnen rekenen. Daarom organiseert D66 Berg en Dal deze verkiezing. “Het onderwijsondersteunend personeel, dat zo vaak in de schaduw en buiten de spotlights zijn of haar werk doet, verdient een extra steuntje in de rug”, schrijft de partij.

Meld jouw favo conciërge aan!

Deze week ontvangen alle scholen in Berg en Dal een e-mail waarin scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders worden opgeroepen om hun conciërge te nomineren. Hoe gaat de verkiezing verder in zijn werk? Tot 27 mei kunnen scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders hun favoriete conciërge nomineren. Dat kan via of via een mail aan [email protected] of via deze link. Daarna is de publieksstemming geopend.

Op de website van D66 Berg en Dal kan iedereen dan op zijn of haar favoriete conciërge stemmen. Uit de publieksstemming komt daarna een top-3.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Nieuw: “Berg en Dalse conciërge van het jaar”

Reageren is niet toegestaan.