Tennistoernooi Wiekslag Open 2017

MOLENHOEK – De Wiekslag Open 2017, het jaarlijkse open toernooi van tennisvereniging De Wiekslag in Molenhoek, komt weer snel dichterbij.

11 tot en met 18 juni

In de week van 11 tot en met 18 juni wordt er op de smash-courtbanen in het Molenhoekse Lierdal weer fanatiek en sportief om de prijzen gestreden. Als vanouds wordt het een gezellig toernooi op alle niveaus in de enkel, dubbel en mix. Dit jaar echter met de ambitie om er met nieuw elan een spetterend tennisevent van te maken.

Wiekslag Open

De Wiekslag Open is een open toernooi en dat wil zeggen dat het niet enkel voor leden, maar juist ook voor tennissers van buitenaf toegankelijk is. Spelers uit de regio van alle niveaus (beginners tot gevorderden) hebben zo de gelegenheid om het tegen elkaar op te nemen. Het is traditioneel het eerste in een rij van open tennistoernooien in de regio. Het karakter van deze toernooiweek is uitermate sportief, maar zeer zeker ook gezellig.

Nieuw elan

Behalve ongetwijfeld weer vele spannende partijen op alle niveaus, is er dit jaar voor de speelsterkte 3 en 4 een prijzengeld in ‘harde cash‘. Voor de winnaars in de overige categorieën zijn er cadeaubonnen. Verder is er dagelijks vers fruit om gezond te blijven, zijn er weer lekkere hapjes (gemaakt door de hapjescommissie) en een sfeervolle ambiance, compleet met pagodetent.

Feest in het finaleweekend

En in het finaleweekend wordt zaterdagavond 17 juni een echte knaller met een tennisdemo op niveau Categorie 1/2, met aansluitend een barbecue en liveoptreden van zanger Bob Coenen. Kortom, alle reden om je snel opnieuw of voor de eerste keer in te schrijven voor de Wiekslag Open 2017: www.wiekslagopen.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

Robin Kerkhoff Interieurbouw GroesbeekTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tennistoernooi Wiekslag Open 2017

Reageren is niet toegestaan.