Na 3 jaar verbouwen open dag bij Decorama

MOLENHOEK – Na ruim 3 jaar is er weer een open dag bij Decorama Glas & Graveeratelier aan de Rijksweg 14-A te Molenhoek (voormalig pand Gelmo Hekwerken).

De afgelopen 3 jaren is er binnen het nodige verbouwd met o.a. een speciale ruimte voor de workshops voor volwassenen en kinderen en de buitengevel is vernieuwd. Het resultaat daarvan kunt u zelf komen beoordelen op zaterdag 10 juni van 10:00 tot 17:00 uur tijdens de open dag!

Naast verbouwen zijn er ook een aantal nieuwe machines aangeschaft en gebruiken ze nieuwe technieken die ze graag willen demonstreren. Tijdens deze dag kunt u ook zelf technieken en machines uitproberen. Ze zijn vooral trots op hun nieuwe laser graveer en snij machine, de spectaculaire mogelijkheden in verschillende materialen zijn deze dag te bewonderen.

Een kleine opsomming van wat er allemaal te zien zal zijn: Glas en spiegel snijden, zagen, boren, slijpen, stralen, graveren en smelten. Graveren en snijden van: kunststoffen, leer, hout en metaal (alleen graveren). Voor de kinderen zijn er ook diverse demonstraties en workshops in de nieuwe workshopruimte.

Bent u ook benieuwd naar het resultaat van de verbouwing en wilt u ook zien welke technieken en mogelijkheden Decorama heeft toegevoegd aan het assortiment? U bent van harte welkom op zaterdag 10 juni van 10:00 tot 17:00 uur, een hapje en drankje staat voor u klaar.

Meer info op www.decorama.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Tags:
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
R. Ommel

Nou en.

wpDiscuz