Waardwonen wil voormalig kantoor in Millingen verkopen

MILLINGEN AAN DE RIJN – Woningbouwvereniging Waardwonen mag van de gemeente Berg en Dal het voormalig kantoor aan de Prinses Magrietstraat 22 in Millingen aan de Rijn verkopen.

Er is nog wel toestemming nodig van de Minister, dat staat namelijk in de Woningwet. Het verzoek om toestemming moet samen met een zienswijze van de gemeente worden ingediend. Die zienswijze is er nu dus.

Het pand is voor Waardwonen overbodig geworden doordat de corporatie naar complex ’t Stupke aan de Heerbaan is verhuisd. Even was er sprake van een herontwikkeling van de locatie voor sociale woningbouw, maar sociale huurwoningen blijken in Millingen aan de Rijn niet meer nodig. “Uit het recente woningmarktonderzoek is gebleken dat de extra behoefte aan sociale huurwoningen in Millingen aan de Rijn in de toekomst beperkt is”, aldus burgemeester en wethouders.

Waardwonen wil het pand mede om die reden verkopen. Het pand kan dan in Millingen weer een functie krijgen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Waardwonen wil voormalig kantoor in Millingen verkopen

Reageren is niet toegestaan.