Lisa Westerveld in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 4 juni (pinksterzondag) is Lisa Westerveld te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.


Foto: Facebook.

Tot voor kort was zij in Nijmegen gemeenteraadslid namens Groen Links en heeft zij zich ingezet voor Nijmeegse aangelegenheden, maar ook indirect voor de omgeving.

Tweede Kamer

Sinds de afgelopen landelijke verkiezingen heeft zij een plaats bereikt in de Tweede Kamer (TK). Presentator John Peters praat met haar over de actuele formatiezaken, haar werkzaamheid, over Jesse Klaver en de positie in de TK.

Onderwijs en sport

En zeker ook over haar specialismen binnen de partij. Dat ligt sowieso zeker op het onderwijsterrein. Maar kan zij als TK-lid ook iets betekenen voor Nijmegen en omgeving? Een gesprek met iemand die zich ook nog verdienstelijk opstelt in de sportwereld. Zij voetbalt elke zondag in Nijmegen (Quick1888) en speelt tegen omliggende voetbalverenigingen.

Luister zondag 4 juni naar omroep Berg en Dal van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna eventueel vier weken lang via omroep gemist van de omroep.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Lisa Westerveld in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.