Aspergefeesten in Milsbeek

MILSBEEK – Op 24 en 25 juni 2017 organiseert CV De Diepenkikkers, in samenwerking met familie Berns van de kwekerij aan de Rijksweg in Milsbeek, de eerste “Milsbeekse Aspergefeesten”.

Op de landerijen van de familie Berns zal een heus feestterrein worden ingericht van waaruit een prachtig evenement wordt georganiseerd.

Feestavond op 24 juni

Het programma start op zaterdag 24 juni om 20.30 uur. Op deze avond staat er een feestavond gepland in de grote feesttent met medewerking van de topformatie “Wir sind Spitze”. Kaarten à € 12,50 zijn in de voorverkoop te koop bij de SPAR (Milsbeek), Het Hof (Gennep) en Texaco Oomen (Groesbeek). Aan de kassa kosten de kaarten € 15,-.

Culinair festival op 25 juni

Op zondag 25 juni zal er vanaf 13.00 uur een culinair festival plaatsvinden in het teken van “de asperge”. Deze dag zullen diverse lokale en regionale ondernemers zich presenteren met heerlijke culinaire hapjes en drankjes met de asperge als basis. Onder andere Wijnhoeve de Heikant, Vis-ionair Paling, Clevers ijs en nog veel meer.

Proeverijen

Entree op deze dag bedraagt € 2,50 per persoon. U kunt dan gebruikmaken van de diverse proeverijen. Verder wordt er een portie heerlijke verse asperges ‘op zijn Limburgs’ geserveerd door Restaurant `t Töpke uit Milsbeek. Deze asperges kunt u nuttigen onder het genot van een echt aspergebiertje of wijntje op het schitterende binnenterrein. Voor het portie asperges kunt u een voucher à € 10,- (incl. entree!) kopen in de winkel van Kwekerij Berns, of bij Restaurant ’t Töpke..

Rondleiding

Ook kunt u zich op deze zondag laten rondleiden door het bedrijf van de familie Berns. Tevens zal er deze dag een loterij worden gehouden waar prachtige prijzen te winnen zijn. De zondagmiddag/-avond zal muzikaal opgeluisterd worden door Hofkapel de Suukerruuve in combinatie met DJ Bart.

Jeugd

Uiteraard is er ook gedacht aan onze jeugd! Er zijn diverse attracties, spellen en luchtkussens aanwezig op het terrein. “Verder kan de jeugd leren “asperge steken” op het landgoed van de familie Berns”, vertelt Twan Spikmans, voorzitter van de Aspergefeesten.

Hopelijk met prachtig weer zien wij u allen graag op 24 en 25 juni aanstaande “Op de Milsbèk”.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
R. Ommel

Aspergefeesten Hoe verzin je zo iets.

Treffers 2

Mmo hoe zo.is toch een mooi initiatief.

organisatie Aspergefeesten

Beste R. Ommel, graag nodigen wij u op zondag 25 juni uit om de Aspergefeesten te komen ervaren. Groet, de organisatie van de aspergefeesten

Treffers 2

Die zal er wel niet zijn.

Jean - Paul

Ik zie feestjes als deze puur en alleen om geld binnen te harken. In het kielzog van bierfeesten, kersenfeesten, Vierdaagsfeesten enz. hebben ze daar in Milsbeek de Aspergefeesten bedacht. Mijn gezin heeft vanmiddag de aardbeien uit onze tuin geplukt. Deze waren rood, sappig en vol van smaak. Ik weet al welk feestje ik ga organiseren.

karin

@Jean-Paul: je wilt natuurlijk eigenlijk zeggen: wat leuk dat er zoveel georganiseerd wordt!

Fluitkelje

Jean – Paul eet smakelijk met je gezin, wat een zeikerd ben jij, ik ben blij dat er zulke feesten zijn, lekker genieten, lekker feesten, maar zo’n saaie piet als jij zal wel nergens aan meedoen.

We dreunen het huis uit van de bassen. Tjonge wat fijn, er is ieder weekend wel iets. Ze weten van gekkigheid niet meer wat te verzinnen en het moet altijd gepaard gaan met een hoop herrie. Hierna wsl. de aardappelfeesten, de uienweek, de boerenkoolhappening.

wpDiscuz