Programmering “Dorpsplein” komende weken

GROESBEEK – Vanwege de actualiteit is er zondag 18 juni een herhaling van het Dorpsplein van omroep Berg en Dal.

Tweede Kamerlid Lisa Westerveld (GroenLinks) uit Nijmegen liet zondag 4 juni haar licht schijnen over o.a. de formatie(gesprekken). GroenLinks doet twee weken na de uitzending niet meer mee! Na deze herhalingsuitzending zijn er nog drie nieuwe Dorpspleinen:

• 25 juni over het basisonderwijs met als gast Vincent Scholte (directeur basisschool Millingen).
• Zondag 2 juli is Volkskrantjournalist Mac van Dinther te gast en hij praat met John Peters met name over zijn restaurantrecensies (ook uit deze buurt??);
• 9 juli zijn Laura en Chris Poelen uit Groesbeek te gast en dan gaat het over alles wat met hun bed & breakfast- bezigheden te maken heeft.

Daarna gaat het Dorpsplein op vakantie om op de laatste augustuszondag terug te komen. Vlak daarna is Willem Vissers te gast. Hij is sportjournalist/columnist van de Volkskrant en medewerker van het t.v.-programma Studio Voetbal. Dan een gesprek over de start van de competitie. Zowel prof- als amateurvoetbal (zeker NEC, Achilles ’29 en andere verenigingen) komen dan aan bod.

Het Dorpsplein is altijd op zondagen te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna nog 4 weken via uitzending gemist.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 juni, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Programmering “Dorpsplein” komende weken

Reageren is niet toegestaan.